Ο Υπασπιστής του Καποδίστρια

1970-01-01T00:00:00+00:00
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα «200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση» και τη «Μάχη της Περαχώρας», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτράκιου παρουσιάζει την Παράσταση «Ο Υπασπιστής του Καποδίστρια».
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Περαχώρας, με τη συμμετοχή του χορευτικού τμήματος και της χορωδίας του Συλλόγου.
Επιμέλεια σκηνοθεσίας | Μπίσδας Κωνσταντίνος
Υπεύθυνος χορευτικού | Σέρβος Ιωάννης
Υπεύθυνη χορωδίας | Χρυσανθοπούλου Ιωάννα 

———————————

Η χρήση μάσκας από τους θεατές είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια του θεάματος, από την προσέλευση έως και την αποχώρηση, και σε όλους τους χώρους.

———————————

*** Για την παράσταση «Ο ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ» που θα πραγματοποιηθεί το  Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021, είναι υποχρεωτική η εφαρμογή των «Οδηγιών ασφαλούς διεξαγωγής ζωντανών θεαμάτων, ακροαμάτων και λοιπών παραστατικών τεχνών σε κλειστούς χώρους» του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού (Α.Π. 434736/14-09-2021 βάσει της υπ’ αρίθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.557732 Κοινής Υπουργικής Απόφασης –  ΦΕΚ4214/Β΄/13.09.2021). Ειδικότερα, για την είσοδο του κοινού στο Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας και την παρακολούθηση της παράστασης, είναι υποχρεωτική η εφαρμογή των παρακάτω βημάτων:

– Η χρήση μάσκας από τους θεατές είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια του θεάματος, από την προσέλευση έως και την αποχώρηση και σε όλους τους χώρους.

– Οι θεατές, συμπεριλαμβανομένων των ανηλίκων από δώδεκα (12) ετών και άνω, εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή

[β] πιστοποιητικού νόσησης (που εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν)

συνδυαστικά προς:

[γ] αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας

Τα πιστοποιητικά [α] και [β] θα επιδεικνύονται στην είσοδο είτε εκτυπωμένα είτε ηλεκτρονικά μέσω της κινητής συσκευής του θεατή και θα σαρώνονται ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής του άρθρου 33 του Ν. 4816/2021 (Α’ 118) Covid Free GR.

Εναλλακτικά, για αλλοδαπούς που προέρχονται από τρίτη χώρα (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης), τα πιστοποιητικά θα πρέπει να είναι σε εκτυπωμένη μορφή.

-Οι ανήλικοι θεατές ηλικίας από 4 έως και 11 ετών, προσκομίζουν εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, στην οποία προβαίνει είτε οιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας ενώ, δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.

———————————

 
Επιστροφή