Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου 176/2019

Αριθμός Απόφασης/Έτος:
176/2019
Πολιτικό όργανο:
Ημερομηνία ανάρτησης:
2019-07-18 01:23
Ηλεκτρονικό αρχείο:
Θέμα:

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οδικού δικτύου Δήμου μας στα πλαίσια αθλητικής εκδήλωσης.

Περίληψη:

Α π ο φ α σ ί ζ ε ι   – Ο μ ό φ ω ν α

 

Την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Δ.Κ. Λουτρακίου – Περαχώρας για τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων ‘’΄Αθλος + Ενέργεια Σύζευξης Αρχαιολογικών Χώρων ‘’Θέρμαι – Ναός Ακραίας Ήρας’’, στις 29  Σεπτεμβρίου 2019 και συγκεκριμένα τους αγώνες δρόμου, ως κατωτέρω

ΔΙΑΔΡΟΜΗ   20.800 μέτρων

Αφετηρία  είναι το κυκλικό κτίριο της Πηγής Λουτρακίου και η διαδρομή κινείται μέσα στους δρόμους  Γ. Λέκκα στην αρχή της και Ελ. Βενιζέλου στη συνέχεια, μπαίνει διαγώνια, αριστερά στο ΚΤΕΛ, στην οδό Εθν. Αντιστάσεως που την ακολουθεί μέχρι να συναντήσει την οδό Τομπάζη,  και μέσω αυτής, με αριστερή πορεία, βγαίνει και πάλι στην Ελ. Βενιζέλου την οποία ακολουθεί αριστερά συνεχίζει στη οδό Γ. Λέκκα για να βγει στον Αγ. Γεώργιο όπου συναντά την απόληξη του περιφερειακού δρόμου.  Από εδώ ακολουθεί τον δρόμο Λουτρακίου – Περαχώρας και φτάνοντας στην είσοδο της Περαχώρας συνεχίζει ευθεία, μέχρι το παλιό κτήριο του Μουσείου Περαχώρας. Στρίβοντας εκεί αριστερά παίρνει τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στη λίμνη Βουλιαγμένη και από εκεί στο πλάτωμα του αρχαιολογικού χώρου του Ηραίου όπου και ο τερματισμός.

Η έναρξη του αγώνα θα είναι στις 09.30 π.μ., ο χρόνος που δίνεται για τον τερματισμό είναι 3 ώρες και ο χρόνος εντός της  πόλης του Λουτρακίου υπολογίζεται στα 20 λεπτά. 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ  5.300 μέτρων

Από την αφετηρία (ξενοδοχείο “ΜΑΝΤΑΣ”) η διαδρομή κινείται στην άσφαλτο έχοντας αριστερά τη λίμνη μέχρι να συναντήσει το  δρόμο Περαχώρας – Βουλιαγμένης τον οποίο ακολουθεί μέχρι τον τερματισμό στο πλάτωμα του αρχαιολογικού χώρου του Ηραίου.

Η έναρξη του αγώνα θα είναι στις 09.30 π.μ., ο χρόνος που δίνεται για τον τερματισμό είναι 1 ώρα.

2019-07-18T13:23:42+00:00 Ιούλιος 18th, 2019|
Back