Loading...
Home 2022-05-10T13:38:11+00:00

Κυριότερα Θέματα

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου 11/05/2022 17:30

Τελευταία Νέα

δείτε περισσότερα νέα .....

δείτε περισσότερα δελτία τύπου ......

Εκδηλώσεις

Εκδήλωση βράβευσης των σχολείων στο πλαίσιο δράσεων ανακύκλωσης του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων
-----
Τρίτη 17 Μαΐου 2022 και ώρα 10.00 στη Δημοτική ...Βιβλιοθήκη Λουτρακίου
-----
Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων διοργανώνει γιορτή ανακύκλωσης την Τρίτη 17 Μαϊου 2022 για τη βράβευση του Σχολικού Μαραθωνίου Ανακύκλωσης στο πλαίσιο της δημοτικής πλατφόρμας ανακύκλωσης followgreen.
H εκδήλωση θα πραγματοποποιηθεί στον εξωτερικό χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λουτρακίου και ώρα 10.00π.μ.

Τα σχολεία, για 4η συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο του Σχολικού Μαραθωνίου συνέλεξαν πόντους από τη διαλογή στην πηγή για ανακύκλωση 3 ρευμάτων υλικών (χαρτί, μπαταρίες και τηγανέλαιο).

Οι μαθητές του 4ου Νηπιαγωγείου Λουτρακίου θα πλαισιώσουν μουσικά την περιβαλλοντική γιορτή μας, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για το περιβάλλον.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα επιβραβευθούν με βεβαιώσεις συμμετοχής, ενώ τα πρώτα σχολεία θα λάβουν βραβεία και δώρα για τις σχολικές τους μονάδες.

Σας περιμένουμε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου για να γνωρίσετε τον κόσμο της ανακύκλωσης και να συμμετέχετε σε βιωματικές περιβαλλοντικές δράσεις Followgreen .

💼 Ξεκινούν οι εγγραφές των νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων για το σχολικό έτος 2022 - 2023
-----
❗️ Περίοδος ...υποβολής των αιτήσεων: από 23 Μαΐου έως και 24 Ιουνίου 2022
-----
ℹ️ Οι ενδιαφερόμενοι γονείς/ κηδεμόνες μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Δήμου για περισσότερες πληροφορίες: https://new.loutraki-agioitheodoroi.gr/anakoinoseis/anakoinosi-gia-eggrafes-stoys-paidikoys-stathmoys-3/

Κλειστό έως 31 Αυγούστου το Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου " Χ. Θώδης" λόγω εργασιών αναβάθμισης
-----
Ξεκίνησαν οι εργασίες αναβάθμισης του αγωνιστικού χώρου ...του Δημοτικού Σταδίου Λουτρακίου «Χρήστος Θώδης». Το Στάδιο θα παραμείνει κλειστό για το κοινό από σήμερα, Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 έως και το τέλος των εργασιών, που αναμένεται να ολοκληρωθούν την 31η Αυγούστου 2022.

Οι προβλεπόμενες εργασίες αφορούν (α) στην προμήθεια και τοποθέτηση υλικών για την αναβάθμιση της συνθετικής επιφάνειας του ταρτάν, εμβαδού ̴5.500m2 και (β) στην προμήθεια και τοποθέτηση υλικών για την αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου ποδοσφαίρου, εμβαδού ̴8.500m2 με υβριδικό χλοοτάπητα και την προμήθεια και τοποθέτηση υλικών άρδευσης.

Να σημειωθεί ότι το έργο "Προμήθεια και τοποθέτηση υλικών αναβάθμισης του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού Σταδίου Λουτρακίου «Χ. Θώδης»" συνολικού προϋπολογισμού 614.668,00 ευρώ χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών », στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων» (ΑΔΑ: Ω90Γ46ΜΤΛ6-Λ1Ο).

Γραφείο Τύπου

26 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2022
----
Με επιτυχία συνεχίζονται οι αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγρατίου Αθλήματος στο Κλειστό ...Γυμναστήριο Λουτρακίου Γ.γαλανόπουλος στο Λουτράκι, με τη συμμετοχή 300 περίπου αθλητών.

Συγχαρητήρια στην Ελληνική Ομοσπονδία παγκρατίου αθλήματος, τον Πρόεδρο κ. Παν. Κανελόπουλο και σε όλες τις αθλήτριες, τους αθλητές, τους προπονητές και τους συνοδούς των ομάδων.

Πρόγραμμα Διανομής αγαθών για τους Δικαιούχους του ΤΕΒΑ/Fead
-----
Να σημειωθεί πως για την αποφυγή συνωστισμού λόγω COVID-19 και τη διευκόλυνση της διαδικασίας, ...παρακαλούμε ΟΛΟΙ να προσέρχονται κατά την αναγραφόμενη ώρα στο γραπτό μήνυμα που τους έχει αποσταλεί στον αριθμό κινητού τηλεφώνου, τον οποίο έχουν δηλώσει και να διαθέτουν μάσκες
-----
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Δήμου στο λink που ακολουθεί: https://new.loutraki-agioitheodoroi.gr/deltia-typoy/programma-dianomis-agathon-gia-toys-dikaioychoys-toy-teva-fead-6/

"Η Μουσική αγαπάει τον αυτισμό"
-----
📌Από το Ίδρυμα Ωνάση, σε συνδιοργάνωση με το Τμήμα Ένταξης του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας το πρόγραμμα ταξιδεύει ...στην Περαχώρα Κορινθίας το τριήμερο 13, 14 & 15 Μαΐου 2022.
-----
📌Το εργαστήριο πραγματοποιείται για παιδιά ηλικίας 5-8 και 9-12 ετών και τους γονείς τους.
-----
📌Πληροφορίες για το event
https://new.loutraki-agioitheodoroi.gr/event/i-moysiki-agapaei-ton-aytismo-2021-22-perachora-korinthias/