Θεατρική Παράσταση «ΠΛΟΥΤΟΣ» του Αριστοφάνη

1970-01-01T00:00:00+00:00
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Νέος κύκλος παραστάσεων για τη Θεατρική Σκηνή Κορίνθου «Ανέμη» και το έργο «ΠΛΟΥΤΟΣ» του Αριστοφάνη. Αυτή τη φορά θα βρεθούν στην Περαχώρα όπου θα παρουσιάσουν την επιτυχημένη παράσταση, με ακόμη περισσότερο πάθος. Ένα ενδιαφέρον «ταξίδι» χάρη στον εντυπωσιακό χορό, την υπέροχη μουσική και τις νέες και παλιές συνεργασίες των συντελεστών της θεατρικής ομάδας! 

 


Η Θεατρική Σκηνή Κορίνθου «ΑΝΕΜΗ” δημιουργήθηκε το 2011 , από την επιθυμία να γνωρίσουμε το δυνατόν καλύτερα την τέχνη του θεάτρου, όχι μόνο από τη μεριά του ακροατηρίου αλλά με τον άμεσο και βιωματικό τρόπο, ως ενεργά μέλη μιας ομάδας που δρουν και αλληλεπιδρούν, προκειμένου να γνωρίσουμε και να ξεπεράσουμε τα όρια μας.
Όπως έλεγε ο Θεατράνθρωπος Κάρολος Κουν: «Δεν κάνουμε θέατρο για το θέατρο. Δεν κάνουμε θέατρο για να ζήσουμε. Κάνουμε θέατρο για να πλουτίσουμε τους εαυτούς μας, το κοινό που μας παρακολουθεί και όλοι μαζί να βοηθήσουμε να δημιουργηθεί ένας πλατύς , ψυχικά πλούσιος και ακέραιος πολιτισμός στον τόπο μας»
Μέσα από πολλές και αντίξοες συνθήκες κυριολεκτικά από το Μηδέν, το όνειρο δύο ανθρώπων να δημιουργήσουν μια ομάδα που δεν θα εξυπηρετεί κανένα προσωπικό ή άλλο συμφέρον παρά μόνο την ανάγκη έκφρασης μέσα από την τέχνη του Θεάτρου, έφτασε στο σημείο να γίνει πραγματικότητα και να συσπειρώσει ανθρώπους με κοινούς στόχους , αξίες και ενδιαφέροντα.
Οι παραστάσεις, φτάνουν στην… κρίση του κοινού μετά από πολλές , επίμονες και επίπονες πρόβες , έτσι ώστε , το αποτέλεσμα να ικανοποιεί πρώτα εμάς και μετά τους θεατές που παρακολουθώντας τες μοιράζονται τη λαχτάρα και το πάθος μας…

Επιστροφή