Loading...
Home 2021-07-12T11:38:21+00:00

Κυριότερα Θέματα

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου 13/07/2021 18:30

Τελευταία Νέα

δείτε περισσότερα νέα .....

δείτε περισσότερα δελτία τύπου ......

Εκδηλώσεις

Συνάντηση για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βετεράνων στο άθλημα της Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής Ολυμπιακής Πάλης στο Λουτράκι, πραγματοποίησαν ο ...Δήμαρχος Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικού - Οικονομικού κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου με τους Εκπροσώπους και μέλη του Δ.Σ. της Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, τον Ολυμπιονίκη κ. Κώστα Θάνο και τον Φάνη Μπατζακίδη και τον Πρόεδρο του Κέντρου Αθλητικής Προετοιμασίας Sportcamp Loutraki κ. Σπύρο Καραβούλη, το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Ιουλίου 2021, στο Δημαρχείο Λουτρακίου.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συνδιοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βετεράνων Πάλης από την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και τον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, τον Οκτώβριο 2021 στην πόλη του Λουτρακίου και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου Γ.γαλανόπουλος.

Πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός που θα συμβάλλει σημαντικά στη διεθνή προβολή του Δήμου ως αθλητικού και τουριστικού προορισμού, ενισχύοντας την τοπική οικονομία σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο, καθώς αναμένεται να προσελκύσει 1.000 και πλέον αθλητές και τους συνοδούς τους από περισσότερες από 50 χώρες, οι οποίοι θα διαμείνουν σε ξενοδοχεία της πόλης, κάνοντας χρήση των άρτιων τουριστικών υποδομών και υπηρεσιών του Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.

🦠 Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ το Σάββατο 31 Ιουλίου στο Λουτράκι για τη διενέργεια δωρεάν rapid test
-------
📍Από τις 8:30 το πρωί έως τη 1:30 το μεσημέρι θα διενεργούνται ...διαγνωστικοί έλεγχοι στον υπαίθριο χώρο μπροστά στο Δημαρχείο Λουτρακίου (Ιάσονος 1), στην πλευρά της παραλίας.
"Προσπαθούμε για τη διενέργεια ελέγχων σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού, ώστε να εντοπιστούν και να απομονωθούν εγκαίρως τα κρούσματα και να γίνει ιχνηλάτηση για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, σε αγαστή συνεργασία με τον Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ΕΟΔΥ" δήλωσε ο Δήμαρχος Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης.
-----
☑Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους απαραιτήτως το ΑΜΚΑ.
-----
🔹Να σημειωθεί πως οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα μπορούν να δηλώσουν το αρνητικό αποτέλεσμα του Rapid Test στην ιστοσελίδα www.gov.gr στον σύνδεσμο «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19» (https://www.gov.gr/.../bebaiose-arnetikou-diagnostikou...) και να εκδώσουν την αντίστοιχη βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου (Self-test ή Rapid-Test). Οι ενδιαφερόμενοι ταυτοποιούνται στην πλατφόρμα με τους κωδικούς Taxisnet, ενώ μετά την είσοδό τους θα κληθούν να καταχωρήσουν και τον ΑΜΚΑ τους.

"Σε 1 Ώρα είσαι Εκεί" - Η outdoor καμπάνια του LTO στην Αθήνα!
-----
Στο πλαίσιο της υλοποίησης των Δράσεων Προβολής & Προώθησης του Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - ...Αγίων Θεοδώρων για το 2021, ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου για πρώτη φορά υλοποίησε outdoor διαφημιστική καμπάνια στην Αθήνα.

Η υπαίθρια διαφήμιση αποτελεί έναν ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο προβολής αφού παρέχει συνεχή παρουσία και συχνότητα του διαφημιστικού μηνύματος (σε 24ωρη βάση) ενώ παράλληλα αποτελεί το ιδανικό μέσο για λανσαρίσματα ή προβολή σε στοχευμένα σημεία ενδιαφέροντος.

Ειδικά για το 2021 και για να διατηρήσουμε και αυξήσουμε το μερίδιό μας στην αγορά των Αθηνών, προτείναμε και υλοποιήσαμε διαφημιστική προβολή σε επιλεγμένα bus shelters σε κεντρικά σημεία όπου μετακινούνται καθημερινά εκατομμύρια επιβάτες όπως το Σύνταγμα, η Πανεπιστημίου, η Λεωφόρος Συγγρού και άλλα παρεμφερή σημεία στην Αθήνα. Σε αυτά τα σημεία τοποθετήσαμε διαφημιστικά panels με απεικόνιση παραλιών και τοπίων ιδιαίτερου κάλλους του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων με το μήνυμα "Σε 1 ώρα είσαι εκεί" - γνωστοποιώντας ή απλά υπενθυμίζοντας στον Αθηναίο που περιμένει το λεωφορείο στη στάση ή σε αυτόν που περνάει με το αυτοκίνητό του ότι οι φυσικές ομορφιές του Δήμου μας που θυμίζουν νησί, βρίσκοντα μόλις σε 1 ώρα απόσταση από την Αθήνα.

Το πρόγραμμα outdoor θα διαρκέσει 15 ημέρες και υλοποιείται με την υποστήριξη του Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.

#visitloutraki #loutraki #perachora #agioitheodoroi #schinos #isthmia #pisia #heraionlagoon #sealscave #visitgreece #discovergreece #travel_greece #wu_greece #igers_greece #instagreece #loves_greece #team_greece #summermood #peloponnese #korinthiaguide
#ourgreece #rainphotography #ourloutraki #pluviophile
#igersgreece #allyouneedisLoutraki #staysafe #MoreThanAnIsland #summermood #summer2021

60 Χρόνια Φιλαρμονική Λουτρακίου
------
Η Φιλαρμονική Λουτρακίου συμπληρώνει φέτος 60 χρόνια συνεχούς λειτουργίας από την επίσημη ίδρυση της, το Δεκέμβριο του 1961. ...Με πλούσια εκπαιδευτική και καλλιτεχνική δράση και δυναμικό περί των 200 μελών, κατατάσσεται σήμερα μεταξύ των σπουδαιότερων μουσικών συνόλων πανελλαδικά.

Η πανηγυρική συναυλία του μουσικού σώματος για τον εορτασμό της επετείου θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Ποσειδώνα, την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021 και ώρα 21.30.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μερικά από τα σπουδαιότερα έργα της κλασικής μουσικής όπως η εισαγωγή από την όπερα La Gazza Ladra, οι Διαβολικοί χοροί κ.α., το έργο Cape Horn του Αυστριακού συνθέτη Otto Schwarz σε πρώτη πανελλήνια εκτέλεση, πρωτότυπες συνθέσεις του Σπύρου Προσωπάρη αλλά και έργα άλλων Ελλήνων συνθετών.

Με τη Φιλαρμονική συμπράττουν ως σολίστ ο διεθνούς φήμης κλαρινετίστας, Σπύρος Μουρίκης και ο κορυφαίος μουσικός την Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Χρήστος Καλούδης.

Στη συναυλία συμμετέχει η σχολή μπαλέτου της Έλενας Μιχαηλίδου.

Διευθύνει ο αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος.

Παρουσιάζει ο Αλέξης Κωστάλας.

Είσοδος Ελεύθερη (με δελτίο εισόδου)
Το δελτίο εισόδου μπορείτε να το προμηθευτείτε ηλεκτρονικά από την Ticket Servises. Παράλληλα κρατήσεις γίνονται και στο τηλέφωνο 6981063536.
Προκράτηση θέσεων ηλεκτρονικά: https://bit.ly/2TkuWAI

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021 | 21.30 | Αμφιθέατρο Ποσειδώνα |

Συναυλία Αλληλεγγύης για τη φωτιά στα Γεράνεια
--------
Το Σάββατο 31 Ιουλίου και ώρα 21.00, στο Cariocas Βeach Βar στην παραλία του Αγίου Σωτήρα στο Σχίνο, θα ...πραγματοποιηθεί η πρώτη από μια σειρά συναυλιών του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Σχίνου «Τα Γεράνεια», σε συνεργασία με τους Φίλους της Μουσικής και το Loutraki Festival, με σκοπό την ευαισθητοποίηση γύρω από το θέμα της πρόσφατης πυρκαγιάς των Γερανείων.

Στην συναυλία θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς καλλιτέχνες και τοπικά συγκροτήματα για να βοηθήσουν προς τον σκοπό αυτό.

Συμμετέχουν οι: Μάρω Μαρκέλου, Χρήστος Νινιός, Γιώργος Μίχας, Γιάννης Τσελώνης, Αντώνης Αγγελίδης, South N Blues, Lobsters Band & Guests.

🚒 Τα έσοδα των εισιτηρίων του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Σχίνου Κορινθίας «Τα Γεράνεια» θα διατεθούν για την αγορά πυροσβεστικού οχήματος.

Προμήθεια Εισιτηρίων:
https://www.ticketservices.gr/event/synavlia-allileggyis-geraneia-loutraki-festival/?lang=en

| 31 Ιουλίου 2021 | 21.00 | Cariocas Beach Bar – Σχίνος |

Εισιτήριο: 10 ευρώ (ενήλικες), 5 ευρώ (12-18 ετών), Δωρεάν για κάτω των 12 ετών

Προκηρύξεις – Διαγωνισμοί

Slider