ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2020-04-13T22:11:50+00:00

Ο δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού και των μέτρων πρόληψης που λαμβάνονται για τον περιορισμό του, δημιουργεί μια δράση για όσους οφείλουν να περιορίσουν τις μετακινήσεις σε χώρους πιθανής διασποράς του κορωνοϊού, παραμένοντας στις οικίες τους.
Ειδικότερα για τη διευκόλυνση των παιδιών των οποίων οι σχολικές μονάδες παραμένουν κλειστές, των ευάλωτων ομάδων, των ηλικιωμένων και των εργαζόμενων με συμπτώματα κορωνοϊού στους χώρους εργασίας τους, συγκεντρώνει υπηρεσίες, από εθελοντές, οι οποίες θα παρέχονται δωρεάν, κατ’ οίκον ή εξ αποστάσεως.
Ο δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, καλεί όλους όσους είναι σε θέση να παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες κατ’οίκον ή εξ αποστάσεως, να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Μαζί θα αντιμετωπίσουμε την κρίση δημόσιας υγείας.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Με τη συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας για τον εθελοντισμό στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων.
Τα στοιχεία που σας ζητάμε είναι χρήσιμα για την αξιοποίηση τόσο της διαθεσιμότητάς σας όσο και των ικανοτήτων σας σε εθελοντικές δράσεις.

Βασικά Στοιχεία


ΌχιΝαίΕπαγγελματικό


ΛουτράκιΠεραχώραΑγ.ΘεόδωροιΊσθμια - Κυρα ΒρύσηΠίσια - Σχίνος

Γλωσσομάθεια


ΒασικόΚαλόΠολύ Καλό


ΒασικόΚαλόΠολύ Καλό


ΝαίΌχι

ΝαίΌχι


ΝαίΌχι


ΝαίΌχι


Διανομή τροφίμωνΔιανομή φαρμάκωνΔιανομή φαγητούΔιανομή αλληλογραφίαςΜεταφορά ασθενώνΦροντίδα αδέσποτων ζωώνΆλλες συναφείς δράσεις

Εθελοντική προσφορά στα μέτρα πρόληψης που λαμβάνονται για τον περιορισμό του κορωνοϊού

Δηλώνω υπεύθυνα ότι με την αίτηση μου αυτή εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου για τις εθελοντικές δράσεις του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων. Θα ήθελα επίσης να προσφέρω την εθελοντική προσφορά μου, στα μέτρα πρόληψης που λαμβάνονται για τον περιορισμό του κορωνοϊού. Συμφωνώ και θα προσκομίσω οποτεδήποτε μου ζητηθεί οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει την ικανότητα και καταλληλότητά μου να δράσω ως εθελοντής στον συγκεκριμένο τομέα δράσης. Είμαι υγιής και μπορώ να συμμετέχω ως εθελοντής. Η προσφορά των υπηρεσιών μου γίνεται αφιλοκερδώς και σε καμία περίπτωση δεν θα διεκδικήσω άμεση ή έμμεση χρηματική αμοιβή γι’ αυτές ή άλλο αντάλλαγμα. Τα παραπάνω στοιχεία μου, δέχομαι να καταγραφούν και να αξιοποιηθούν μόνο στο πλαίσιο της δωρεάν εθελοντικής μου προσφοράς. *

ΝαίΌχι

Τα στοιχεία που καταχωρούνται στην παρούσα αίτηση θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την αξιοποίηση της εθελοντικής προσφοράς σε δράσεις – προγράμματα του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων που θα καταχωρηθούν στην παρούσα αίτηση υπόκεινται στα προβλεπόμενα από τον Κανονισμό ΕΕ 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων).

Επιστροφή